In de wereld van Plek & Pedaal draait alles rond kwaliteit en afwerking

Wie de lat niet hoog genoeg legt, loopt er al gauw zelf onderdoor, en dat is nooit de bedoeling bij Plek & Pedaal. We zijn streng voor onszelf. Alleen het beste drukwerk met de beste afwerking is in onze ogen goed genoeg.

Beloftes qua timing, prijsopgave,... zijn er om na te komen. Aan kwaliteit mag dan wel een prijskaartje hangen, onze calculaties en offertes zijn altijd heel prijsbewust opgemaakt. Je betaalt te allen tijde een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een dergelijke aanpak staat uiteraard niet los van de persoonlijke benadering die we elke dag nastreven. Drukken is niet alleen drukken, het is ook advies geven, meedenken met de klant, de zaak ter harte nemen, van begin (de creatieve insteek, de layout) tot eind (de levering op tijd).

De afwerking, de puntjes op de i zetten, bij Plek & Pedaal is dat belangrijk. Na het fijne drukwerk volgt de fijne afwerking: boren, nieten, rillen, verzamelen, plastificeren (mat, glanzend en soft touch), partiële uv-lak, kleur op snee, uitkappen, blinddrukken, vouwen, foliedrukken, ... Het gebeurt allemaal in huis.